dinsdag 21 oktober 2014

Outfit(je)

Hoi allemaal!
Ik heb vakantie, en zat mijn foto's eens te bekijken. Toen kwam ik een paar foto's tegen die ik nog wel met jullie wil delen. Namelijk een outift met mijn favoriete accesoires, waar ik nog steeds heeeeel blij mee ben. Deze foto's zijn afgelopen zomer genomen.
 Mijn favoriete tas van de Brandy Melville!! Hij kostte €19 en ik heb hem gekocht in Antwerpen.
 T-shirt: Brandy Melville. Short: America Today.
 Hoedje: H&M (Divided)

Dit was niet zo veel bijzonders. Maar hopelijk vonden jullie het leuk!

XX Ruby

maandag 20 oktober 2014

W7 in the nude

Hoi allemaal!
Wie mij op instagram volgt, heeft het waarschijnlijk al gezien. Na heel lang zoeken, denken & kijken, heb ik hem dan eindelijk. Mijn W7 in the nude palette!!
Ik ben er echt heel erg blij mee, want ik wou hem heel erg graag. Alleen, ik wist niet zeker of ik hem wel moest nemen. Want, ik draag (nog) geen oogschaduw. Maar ik dacht, achja, geen geld joh.
Het palette kostte €7,99 en ik heb hem gekocht via www.modemusthaves.nl. Hij was de volgende dag al gelijk binnen, super goeie service! De verzendkosten zijn €2,95.

Ook heb ik gelijk voor Raven het W7 in the buff palette gekocht, want ze kreeg nog een cadeautje tegoed voor haar verjaardag. Ze wou hem heel graag, en ik vond het wel een leuk item om iemand cadeau te geven. De W7 in the nude zijn neutrale en zacht roze tinten. Ook zitten er wel wat donkere tinten tussen. De W7 in the bass zijn alleen neutrale tinten. Raven zal hier denkik snel over revieuwen. Hier wat foto's van mijn palette.




 De kleuren v.l.n.r.: Latte, Angel, Venice, Marilyn, Copper Pot, Sun Kissed, Alice, Bad Manners, Coffee Cup, Mud Slide, Tokyo, Fashionista. 


Dit was het dan. Tot morgen! 
Xx Ruby